ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Διανύετε τα χρόνια Γυμνασίου - Λυκείου; Τα βιώματά σας σε αυτές τις ηλικίες συχνά διαμορφώνουν μόνιμα την προσωπικότητά σας και αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα προκαθορίσουν το μέλλον σας και τον τρόπο που θα προχωρήσετε στην ζωή σας. Έχει σημασία λοιπόν το πώς θα τα ζήσετε αυτά τα χρόνια, ώστε να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά στο παρελθόν και να βάλετε τις βάσεις για ένα όμορφο μέλλον. Αυτή ακριβώς είναι η περίοδος όπου διαμορφώνετε τη δυναμικότητα του χαρακτήρα σας για να πάρετε κάποια στιγμή (μετά τα 18) το πηδάλιο στα χέρια σας και να προχωρήσετε ορμητικά μπροστά. Είναι ωραίο να νοιώθει κανείς ευτυχισμένος από τη ζωή, ευχαριστημένος από τον εαυτό του και γεμάτος από τις εμπειρίες της κάθε ημέρας. Για να τα ζήσουμε όλα αυτά και να τα κρατήσουμε, υπάρχουν κάποιοι πνευματικοί νόμοι, κάποιοι απλοί κανόνες που ρυθμίζουν τα βήματά μας και εδραιώνουν την ευτυχία και την επιτυχία στην ζωή μας και που, χωρίς αυτούς τους κανόνες, όλα καταστρέφονται. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας, για να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο βήμα της πορείας της ζωής σας και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τους κανόνες αυτούς που αποτελούν την βάση της ζωής.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΡΟΔΕΛΕΣ


Το ιστολόγιο ΦΑΝΤΑΣΙΑ το γνωρίζετε, παιδιά; Αν όχι, ευκαιρία να το γνωρίσετε!
Έχει απίθανες ιδέες για να φτιάξετε και άλλα βραχιόλια της παρέας (ή της φιλίας όπως τα ονομάζω εγώ).

Η Έλενα λοιπόν, στην οποία ανήκει το ιστολόγιο, μας δείχνει με απλές οδηγίες τον τρόπο που μπορείτε να φτιάξετε το παραπάνω βραχιόλι και ένα κολιέ.

Μας δείχνει όμως και ένα σωρό άλλα βίντεο για περισσότερα βραχιολάκια με κορδόνια και αλυσίδες αλλά στο ιστολόγιό της θα δείτε και πολλές ακόμα ιδέες για κατασκευές με υλικά που δεν φαντάζεστε.

Η Έλενα λοιπόν, αφού μας χαιρετά (όπως και όλους εσάς που θα μπείτε στο ιστολόγιό της) μας λέει μεταξύ άλλων στην παρακάτω ανάρτηση:


"Ανακύκλωση και διάφορα κοσμήματα!
...
Ψάχνοντας όμως στο internet, βρήκα και οδηγίες για το πως θα φτιάξουμε κολιέ από μεταλλικές ροδέλες!! Θα χρειαστείς 25 με 30 ροδέλες και ένα μεγαλούτσικο κομμάτι κορδέλας. Η Megan (http://nestledblog.blogspot.gr/2012/02/diy-washer-ribbon-necklace.html) έχει φωτογραφίσει το project βήμα - βήμα και φαίνεται πολύ εύκολο.



Ξεκινάς με την πρώτη ροδέλα την οποία περνάς μέσα στην κορδέλα. Περνάς και την δεύτερη ροδέλα όπως φαίνεται παραπάνω και περνάς την κορδέλα ξανά μέσα από την πρώτη. Τραβάς την κορδέλα και την φέρνεις πάνω περνώντας την μέσα από την δεύτερη ροδέλα. Συνεχίζεις έτσι μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό μήκος. Το κολιέ δένει με ένα φιόγκο πίσω από τον λαιμό!!

Και συνεχίζοντας το ψάξιμο, βρήκα ένα βιντεάκι για να φτιάξουμε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι από καουτσούκ....."
 
(Περισσότερα εδώ, Ανακύκλωση και διάφορα κοσμήματα! για να δείτε τι άλλο έχει η Έλενα για σας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις